Checklista

En checklista över vad vi gjort och var vi är i husprocessen. Punkter som inte är avcheckade är de vi håller på att bearbeta just nu.

6 Comments

 • Ingela Gunnarsson

  Hej!
  Vilken fantastisk blogg. Den ska jag verkligen följa och ta lärdom av.
  Så kul att vi har samma husfirma, entreprenörer och tidsplan.
  Ska bli spännande att se eran el-planering.
  Önskar er en trevlig helg!

  Vänliga hälsningar
  Ingela

 • Linda

  Nu är ni ju nästan i mål, vad kul! Har börjat följa er på senare tid, kul att läsa 🙂 Vi byggde också nytt, för 15 år sedan (eh, känns som nyss), men nu lämnade vi det huset för en gård på landet – det är lite omställning mellan nybygge och gammalt men vi är så väldigt nöjda. Men ett nytt hus är verkligen kanonroligt, och fruktansvärt mycket jobb och tankemöda!

  Babblar bara på, men ville mest önska lycka till!

  • Cecilia Möller Kirchsteiger

   Hej Linda!
   Jag blir ju nästan orimlig glad över kommentarer. Så kul att du har hittat hit, kommer in på slutspurten 😉 Med tanke på din husbakgrund vet du med andra ord om allt jobb som ligger bakom, och alla beslut. Herregud! Men det kommer bli så himla skönt när vi äntligen får flytta in och nu är det ju inte långt kvar.

   Tack!

 • Linnea

  Hej, vad fint ni har fått det!
  Vi bygger liknande hus söder om Linköping, fast i lösvirke utan husleverantör. Precis i startgroparna nu med tekniskt samråd i veckan. Jag tycker ni har så fina fönster och vi har tänkt ha något liknande, finns det något inlägg om fönstren och vilken leverantör ni använt er av? Sen undrar jag också vad ni har för mått på fönsterdörrarna, t.ex som jag sett att ni har i sovrummet i senaste inlägget med sänglampan 🙂

  Tack på förhand!

  • Cecilia Möller Kirchsteiger

   Hej Linnea!
   Så himla kul att ni är i starten på er husresa! Håll i er för det är både upp- och nerförsbackar 😉
   Kul att du gillar våra fönster! De är från Velfac och är spröjsade både på in- och utsida. På nedervåningen har vi fönsterdörrar i kök och badrummet som öppnas utåt, och på ovanvåningen har vi ett som öppnas inåt vid vår franska balkong. Jag har inte kontrollmätt men det ska vara 210×100 dörr i sovrummet och 230×90 i köket, förutom parglasdörrarna som är 230×180.
   Hoppas infon hjälper!
   Ha en fin kväll!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.