Vårt team

Här får ni veta mer om de som är med och hjälper oss med expertråd. De är alla personer med lång erfarenhet och stor skicklighet inom sina områden, och de har vår fulla tillit. Ingen av dem försöker sälja på oss något för egen vinning, utan är opartiska. De är några av våra fantastiska vänner helt enkelt.

Pia Jonsson – Vår trädgårdsexpert

Pia Jonsson – Trädgårdsexpert
Pia är som en bohemisk och färgglad älva som skulle vilja hålla på med växter dygnet runt, om hon kunde välja bort sömn. De senaste decennierna har hennes trädgårdsintresse vuxit sig starkare och lummigare. Hon slukar all information och litteratur som finns kring trädgård och är den som Cici frågar först när gäller något inom det ämnet. Hennes motto gällande trädgård är att den ska få leva sitt egna liv utan en alltför stark styrning.

Pia kommer att hjälp oss med råd kring val av växter och mer övergripande planering av trädgården för att göra den välplanerad, lummig och magisk.

Bengt Magnusson – Vårt egna VVS-orakel

Bengt Magnusson – VVS-orakel
Mannen som kommer in och hjälper till där vi själva är totala noviser heter Bengt. Han har över 40års erfarenhet inom VVS som ingenjör, konsult, inspektör och till sist chef för bygginspektionen i Linköping kommun. Nu njuter han av livet som pensionär genom att umgås med sitt barnbarn, spendera tid i sin verkstad, äta romerska bågar och svara på våra frågor. Inte nog med att han kan VVS, han besitter också värdefull kompetens kring energibalansberäkningar. 

Bengt hjälper oss att hitta de bästa lösningarna inom just VVS för att vi ska ha ett så bra inomhusklimat som möjligt med energismarta val.