Vårt team

Här får ni veta mer om de som är med och hjälper oss med expertråd. De är alla personer med lång erfarenhet och stor skicklighet inom sina områden, och de har vår fulla tillit. Ingen av dem försöker sälja på oss något för egen vinning, utan är opartiska. De är några av våra fantastiska vänner helt enkelt.

Bengt Magnusson – Vår egna bygginspektör och VVS-orakel

Bengt Magnusson – Bygginspektör och VVS-orakel
Mannen som kommer in och hjälper till där vi själva är totala noviser heter Bengt. Han har över 40års erfarenhet inom VVS som ingenjör, konsult, inspektör och till sist chef för bygginspektionen i Linköping kommun. Nu njuter han av livet som pensionär genom att umgås med sitt barnbarn, spendera tid i sin verkstad, äta romerska bågar och svara på våra frågor. Inte nog med att han kan VVS, han besitter också värdefull kompetens kring energibalansberäkningar. 

Bengt hjälper oss att hitta de bästa lösningarna inom just VVS för att vi ska ha ett så bra inomhusklimat som möjligt med energismarta val. Vi räknar även Bengt som vår egna bygginspektör som vi bollar allt kring husbyggnationen med.

Anne och Christian Möller – Bedriver vår privata allservice

Anne och Christian Möller – K4 allservice
Vi säger skämtsamt att Cicis föräldrar bedriver någon typ av allservice där det mest ingår; mat, barnvakt, reparationer (för exempelvis drönare, cyklar, halsband osv), tvätt, inköp, chaufförtjänst och enklare ärenden. Just nu bor vi bara 300 m ifrån varandra så det blir en känsla av kollektiv där vi ses flera gånger i veckan och ibland flera gånger per dag. Pappa Christian älskar att köra bil och egentligen det mesta som har med teknik att göra. Han rings när det gäller vaktmästartjänster eller när något behöver hämtas. Mamma Anne vänder vi oss till främst när det gäller att vara barnvakt, gäller odling eller om vi helt enkelt bara är sugna på hembakat fika. Anne är också något av en kompostexpert.

K4 allservice gör vår vardag enklare att pussla ihop när husbygge adderas, och är två par extrahänder när vi behöver det. De gör inte bara vårt liv lättare utan också roligare.

Pia Jonsson – Vår trädgårdsexpert

Pia Jonsson – Trädgårdsexpert
Pia är som en bohemisk och färgglad älva som skulle vilja hålla på med växter dygnet runt, om hon kunde välja bort sömn. De senaste decennierna har hennes trädgårdsintresse vuxit sig starkare och lummigare. Hon slukar all information och litteratur som finns kring trädgård och är den som Cici frågar först när gäller något inom det ämnet. Hennes motto gällande trädgård är att den ska få leva sitt egna liv utan en alltför stark styrning.

Pia kommer att hjälp oss med råd kring val av växter och mer övergripande planering av trädgården för att göra den välplanerad, lummig och magisk.