hus,  tomt

I höstskymning

Sebastian lyckades komma ifrån jobbet lite tidigare idag vilket gjorde att vi hann ut till huset precis innan det blev mörkt. Normala dagar åker han till jobbet innan solen gått upp och kommer hem efter att solen har gått ner. Så lycklig över att vi kom ut just idag när dimman låg tät över åkern i skymningen. Lite som att molnen kommit ner till marken.

Bonden har varit på tomten med sin maskin och samlat ihop alla björkstockar som vi ska spara och använda till ved nästa år. Vår nya grundentreprenad (LT rör) har också varit på plats i veckan och snyggat till runt huset genom att jämna till marken och flytta runt material så det blir mer prydligt. Den här eller nästa vecka planerar de att gjuta vår entre så att snickarna äntligen kan få upp farstun, så att framsidan blir klar.

Ni kanske märker att jag mest fotograferar baksidan av huset? Det finns såklart anledningar till det. Dels blir den så fint belyst den här årstiden när solen inte riktigt tar sig runt till framsidan. Dels är det en container, ofärdig entre och material på framsidan som gör att den är inte lika estetiskt tilltalande. Än.

Idag känns vår tomt och hus magisk.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.