tomt

Kvällsmat bland björkarna

De varma dagarna vi haft på senaste har varit helt otroliga och det vill vi precis som alla andra försöka maxa. Ikväll slängde vi ihop en pastasallad och tog med oss kvällsmaten till en picknickfilt på tomten. Bland alla björkar och med utsikt över rapsfält mådde vi väldigt bra.

Den senaste tiden har vi varit en hel del på tomten, och varje gång upptäcker vi något nytt. Nya växter, nya ljud och nya dofter. Några nyheter från idag var; skogsstjärnor, förgätmigej, liljekonvaljdoft som blandandes med en ton av raps, råbocksskrap, och något typ av ben. Som en skattjakt varje gång!

Sebastian och Adrina ligger på rygg och spanar moln bland björkkronorna efter middagen. Här står jag med ryggen mot utsikten över rapsen.
Det fanns massvis med skogsstjärnor på tomten. Vad kan man använda dem till?
Jo men självklart! Dekorera Sebastians skägg!
Adrina.
Krämig pastasallad med pesto, grillad kyckling, grönsaker och fetaost. Succé!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.