hus,  problem

Trappans konstruktionsmiss

Husföretaget Mälarvillan som vi bygger huset med hade en internbesiktning i huset förra veckan. Då går de igenom hela huset och skriver upp punkter på saker som behöver åtgärdas innan slutbesiktning. De sätter upp post-it-lappar med nummer och anteckningar så att byggentreprenaden vet vad som ska fixas. En sak som då upptäcktes var att handledaren var lite för svagt vid en punkt och det måste kompletteras med en till större stolpe för att säkra att det inte blir backning av den vid slutbesiktningen. En mindre konstruktionsmiss av leverantören, som gör trappens design lite mindre tilltalande men vi vill såklart ha en säker trapp.

Det är den andra vita stolpen från vänster som kommer sättas dit som komplettering av konstruktionen.
Som trappan ser ut nu innan kompletterande stolpe.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.