familjeliv

Glad påsk från oss!

Glad påsk från oss! Påskafton är till ända och vi sitter i soffan efter en fin dag tillsammans med människor vi gillar. Påsklunchen inmundigades hemma hos oss i radhuset tillsammans med mina föräldrar (K4 allserice). Vi tror att det är sista gången de äter här och att de nästa vecka äter söndagsmiddag med oss i huset. Sjukt!

Min pappa Christian har åkt husbil med en killkompis i Europa i tre veckor och kom hem i går kväll så idag fick vi träffa honom för första gången på länge. Elsie var väldigt tydlig med att han har varit saknad och ville att han skulle spela fotboll med henne och hjälpa henne med sina tofflor. Jag har också saknat min pappa som jag är van vid att ha så nära och träffa flera gånger i veckan. Vi fick hans resa redovisad med bildvisning på tvn och många berättelser under lunchen.

Det blev inte många bilder tagna denna påskafton, men leken med morfar Christian blev förevigad.

Efter lunchen såg vi till att komma ut en stund i det varma påskvädret och gick till lekparken som är precis bakom vårt radhus. Där stannade vi inte så himla länge eftersom skogen lockade med blåsippor, vitsippor och kottar. En långsam promenad i skogen slutade i ett besök hos mina föräldrar för att gosa med hundarna och de två valparna som är kvar.

Innan det var dags för middag hann vi med att träffa min bästis och hennes familj en kort sväng. Vi möttes ute vid huset eftersom Sebastian ändå ska dit morgon och kväll nu under påsk för att fixa med vattenpumpar åt VVSarna. Dessutom älskar min 5-åriga gudson att springa upp och ner för våra jordhögar på baksidan. Vi tjejer satt ute med ryggarna mot söderväggen och njöt av lugnet och vädret, medan männen pratade om vapenskåp i bakgrunden Jag sa till Sara att om en vecka sitter vi exakt här och då dricker vi rosévin.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.