familjeliv

På morgonen plockas blommor

Vi har kommit hem efter en vecka av ordentlig semester på Österlen tillsammans med svärisarna. Även om vi håller på att skapa ett hem som vi inte behöver semester från är det lyxigt att få komma iväg och slippa tänka på tvätt, matlagning och allt vad vardag innebär. Samtidigt är det väldigt härligt att få längta hem till just det som det var skönt att komma ifrån. Vi styrde upp det så att vi kom hem till ett städat hem med renbäddade sängar, så det bara var att duscha av oss och krypa ner.

Morgonen efter vi kom hem var vi tillbaka i sommarrutiner med luktärtsplockning innan frukost på soliga dagar.

Bilderna här är tagna innan vi åkte och den senaste veckan när vi har varit iväg har vallmon och dahliorna verkligen exploderat. Min mamma som varit i huset har facetimeat med mig för att jag ska kunna se vilka blommor som slagit ut. Jag har absolut hittat en favoritvallmo och planerar att samla in mängder av frön framåt hösten. Om ni skriver och ber snällt kan jag nog samla in några påsar extra.

Morgondagen bjuder på en utflykt till Gryt och skärgården med två vänner. Vi ska givetvis kika på blommor och dricka mängder med te. Jag har också skrivit upp att jag ska plåta av rabatten så blommande som den är nu. Den ser ut som en godisbutik!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.