familjeliv,  utflykt

Bloggbesök och influencer-picnic

Dagarna rullar på så snabbt när det är fullt upp från morgon till kväll. Det är någon hos oss varje dag för att fika och kika på huset, precis så som vi vill att det ska vara. Vi byggde huset för att det ska kunna vara ett ställe som våra vänner gärna vill komma och besöka. I tisdags blev det fokus på personer som är influensers, även om det inte var planerat.

På tisdagsförmiddagen sladdade bloggaren Lotta ”Fyra årstider” in på vår delvis grusade uppfart. Vi har varit vänner och kollegor i tio år nu och började vår vänskap när vi båda höll på med inredningsreportage. Det var så skönt att ha någon att prata med som förstod vad jag gjorde och som jag kunde diskutera allt kring reportage med. Nu innehåller vår vänskap långt mer djupa samtal än så. Det är väldigt givande att prata med Lotta och kul att få följa hennes resa genom allt de senaste åren.

Lotta har hört om allt kring min dröm om att bygga Drömhuset redan när det började kristallisera sig för åtta år sedan, och hon vet hur jag har kämpat för att jobba ihop, spara och investera pengar till det. Att få visa resultatet och ta en fika med henne i huset var så himla roligt.

På sena eftermiddagen styrde jag bilen mot Norrköping och Abborreberg för en picnic tillsammans med några influensers från Norrköping och Linköping. Vilken tur med vädret vi hade! Ann-Sofie Bäck hade styrt upp med bubbel och snacks, Ulrika ”Colorelle” (som också bloggar) fixade med en charkbricka och sedan hade vi alla tagit med oss vad vi ville äta.

Ulrika ”Colorelle” hade styrt upp en charkbricka.

Det var en ruskigt bra stämning på hela gänget och det skålades i bubblor, både med och utan alkohol. De flesta hade jag träffat sedan tidigare event men några nya ansikten var det minsann. Väldigt roligt att få lära känna alla mer, vi hade en presentationsrunda som på något sätt pågick i närmare 2,5h. Det blev diskussioner kring allt i livet från Instagram till baseballträ och handbojor på ett marmorbord.

Två av mina nya dagkompisar; Claudia och Ann-Sofie.

Vi förflyttade oss dit solen var.

Tack som tusan Beata, Ann-Sofie och Ulrika för att ni drog ihop kvällen. Hoppas vi får möjlighet att ses snart igen!

Och för er som är nyfikna på vilka som var där:

Beata @beatanison
Ann-Sofie @annsofieback
Ulrika @colorelles
Claudia @claudia.gullstrom
Fia @mittdittovitt
Judita @juditadesign.se
Giovanna @giovanna.hilke
Stina @stinasinredning
Frida @fridalandbecker

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.