Event

Influencernätverk på Almi Öst

Min morgon startade med ett frukostmöte på Almi i Linköping tillsammans med ett litet gäng tjejer som alla jobbar med sina sociala medier på ett eller annat sätt. Tanken är att skapa ett nätverk där vi kan dela erfarenheter, lära oss mer genom varandra och lyssna på inbjudna föreläsare. Ha roligt och bli vassare på det vi gör helt enkelt! Förhoppningen är att vi också ska kunna möte olika företag i länet och hitta samarbeten som gynnar alla. Men nu går jag fort fram. Imorse var första mötet.

På fjärde våningen av byggnaden låg Almi, så jag och Annelie valde trapporna för att välja vardagsmotion. Vi gick uppför trapporna i rask takt, rädda för att komma sent men var tvärtom i god tid och hann fika på hela frukosten innan det var dags att sätta igång mötet på riktigt.

Ni ser ovan både hur kul mötet och Annelie var. Vi var 10 personer som lyckats ta oss dit med olika typer av nischer på vårt innehåll, och några hade jag ingen aning om ens fanns i Östergötland. Efter en presentationsrunda och en föreläsning om Självledarskap med Michael Engström hade helt plötsligt två timmar passerat.

Jag tycker lite extra om att gå på events och möten där man lär sig något samtidigt. I Michaels föreläsning pratade han om att planera sin tid och fokusera på en sak i taget, samtidigt som hjärnan också behöver ”down time” för att orka vara effektiv. Också att planera sin tid mer effektivt efter vad som är viktigt och brådskande (med hjälp av Eisenhower Matrisen) för att på så sätt kunna frigöra tid till de mer långsiktiga projekten som förhoppningsvis tar dig närmare ditt större mål. Och vad är då det målet? Tja, det kanske man får göra en Mindmap för att komma fram till.

Innan vi gick från Almi brainstormade vi vad nätverket skulle kunna heta. Mitt förslag var ”Götaflunsorna” men det låter mest som en ny fiskart eller en sjukdom. Tills nästa gång ska vi hitta på några andra förslag.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.