boken

Signera böcker på Norstedts lager

Tänk så många böcker som har blivit förhandsbokade! Det är helt otroligt! Vilken fin respons vi har fått på boken redan innan den ens har kommit ut, och vi hoppas såklart att den lever upp till alla förväntningar och till och med överträffar dem.

I måndags kom böckerna färdiga från tryckeriet till Norstedts lager utanför Stockholm, så tisdagen åkte jag tidigt upp till Stockholm för att möta Jennie. Vi hade båda fjärilar i magen över att få se boken för första gången och Jennie påpekade flera gånger att hon behövde nypa sig för att förstå att det var på riktigt.

Med ett litet buffébord av drycker och energipåfyllning bredvid oss satte vi igång att signera. Vår pressansvariga från Norstedts Katarina och en annan tjej från förlaget, samt en kvinna på lagret hjälpte till med att öppna upp böckerna och ge de till oss, samt packa de färdiga på pall. Vi fick in ett riktigt bra system och körde på i effektiva 5 timmar.

Funderade jag flera gånger på om det var smart att byta efternamn till något så krångligt som Möller Kirchsteiger? Japp. Hade jag hunnit öva in mitt nya efternamn i en signatur? Nja, men jag kan säga att efter ungefär 800 böcker började den sitta, så länge som jag inte tänkte för mycket. Ett knep för att hålla upp hastigheten var att lyssna på techno, jäklar så snabbt vi skrev då. Man blir lite knäpp av att bara sitta och skriva sin signatur om och om igen flera hundra gånger i timmen.


Vi passade på att signera några extra exemplar, så det är inte för sent än!
Klicka på bilden nedan för att komma till Adlibiris.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.