sovrum

Sovrummet börjar få en ton

Rummen här hemma börjar sakta få mer och mer karaktär i och med att fler saker kommer på plats och tavlor kommer upp på väggarna. Det går sakta, men i ärlighetens namn har vi heller ingen brådska. Det är ju här vi vill bo resten av våra liv så nog får det ta lite tid om det behövs.

Tavelramarna ovanför sänggaveln har fått sina bilder, ni kanske minns att jag testade mig fram i photoshop vilka det var som skulle få hamna i ramarna? Nöjd med resultatet som blev lugnt och harmoniskt utan några avvikande och eller starka färger. Nu till hösten och vintern har också ett fårskinn fått flytta in på min sida av sängen. Väldigt mysigt att sätta ner fötterna på om morgonen även om vi har golvvärme.

Det jag har börjat fundera på är om vi kanske ändå ska ha sängkappa, och om det ska få komma upp gardiner av något slag. Textilier gör ju onekligen rummet mer ombonat och kanske är då jag får till den där mjuka och mysiga känslan jag är ute efter?

På mitt sängbord har Adrinas gamla stenar fått hitta en plats. När hon var mindre skulle hon alltid leta efter fina stenar och några av de större har jag sparat. Äntligen har de hittat sig en plats i hemmet där passar in och är funktionella. Funktionella på det sättet att de är perfekta att lägga telefonsladden under så att den inte glider ner på golvet. En billigare sladdhållare är svår att hitta.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.