familjeliv,  hus

Så kom första snön

Och så kom dagen för första snön. Lite senare än vad vi är vana vid, fast å andra sidan kom det så pass mycket så att det gick att både ha snökrig och bygga snögubbe. Då är det nästan ursäktat att snön dröjde sig. En annan bonus är att vi fick ett så härligt mjuk och samtidigt krispigt ljus inne i huset men det var inte där jag fotograferade idag.

Hela familjen rotade fram vinterkläder och gav sig ut en sväng efter lunch när vi alla hade vaknat till ordentligt. Elsies overall fick vi levererad på morgonen av morfar som hämtade upp paket och kom förbi på en kopp kaffe. Vilken tur att overallen satt så bra som den gjorde!

Jag valde en knallig overall till Elsie eftersom jag vill att det ska vara enkelt att se henne, och för att man blir glad av att se den solgula färgen. Flera har redan frågat på Instagram om vad det är för någon overall och det är en Reima modell ”Gotland”, och jag lyckades norpa den när den var nedsatt 40%.

Adrina var den som hade sett fram mot snön absolut mest och var också den som var snabbast ut i den. Hon påbörjade ett projekt med att bygga en snögubbe och fick lite (stj)hjälp av lillasyster som dock tröttnade snabbt.

Så storasyster fick fortsätta själv medan lillasyster lekte tittut med pappa.

Bland björkarna skulle snögubben stå, men efter två delar tröttnade även Adrina och gick in för fika med oss andra. Först ut och sist in.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.