boken

Boksignering på Murbergets julmarknad

Bokens första och enda signering ägde rum i söndags på Murbergets julmarknad i Härnösand. Jennie hade julstylat ett rum med pyssel från boken och fixat ett stort bord där vi kunde signera böcker. Nu var det bara att hålla tummarna för att någon skulle dyka upp.

I lördagskväll körde jag och min pappa upp till Norrland och Härnösand för att på söndagen kunna stå på marknaden och sedan direkt efter kunna köra ner mot söder igen. Vi lyckades beta av 137 mil på två dagar, och jag är så tacksam för att pappa kunde köra alla mil så att jag kunde vila. Även om jag dessutom hann med att underhålla pappa med både skönsång och spex.

Murberget är ett område med ett friluftsmuseum som är ”ett av de största i Sverige med byggnader och miljöer som speglar bebyggelse, social historia, utbildningsväsende, kyrkans och socknens betydelse, vägväsendet, järnbruken, samisk kultur, efterkrigstiden och fäbodkultur.” (Absolut tagit den texten från hemsidan som ni hittar här.)

Här har vi plåtat tre av de fem kapitlen i boken; advent, jul och vår. Så det kändes som en fin knut på säcken att få göra signeringen här och närvara på julmarknaden.

Det var en hel del som besökte oss och vissa visste precis vilka vi var och att det var en bok vi sålde, medan andra frågade om de fick köpa pysslet. Det var kul att se hur många som blev förundrade över hur fina alla pappersskapelser var och som kände på bakplåtspapperstjärnorna i fönstren.

Det var så kul att få träffa många av er som har köpt boken och andra som först i söndags upptäckte den. Tänk om den kan få ge glädje, en paus från en skärm och inbringa julharmoni hos några av er? Så häftigt!

Pappa extraknäckte som assistent och såg till att bokgranarna stod rätt, och böckerna som inhandlades hamnade bra i påsar. Det är en hel del runt Härnösand som kommer få en bok i julklapp kan jag avslöja.

Ett stort tack till alla er som kom, och ett till stort tack till alla er som köpt och köper vår bok! TACK!

Inte hunnit köpa boken än? Ingen fara. Klicka på boken nedan så kommer du direkt till Adlibris.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.