familjeliv

Insikter efter magsjuka

Helgen skulle ha varit avslappnande, återhämtande och alldeles, alldeles underbar. En helg när vi skulle vara själva bara jag och Sebastian, något som bara hänt en gång tidigare på två år så ni kan tänka er hur mycket vi såg fram mot det. En hel helg att bara få vara för varandra och oss själva.

Vi hade bokat in oss på Yasuragi men det blev snabbt ombokat till spa på Loka brunn när vi hörde om legionellan som härjat där för någon vecka sedan (ett tecken redan där?). Ändå smidigt omstyrt och vi var väldigt nöjda med att hitta ett bra alternativ. Sebastian kom hem på fredagskvällen och vi åt hummersoppa efter att tonåringen åkt till sin pappa. Planerade att gå upp i bra tid på lördagen för att ta en promenad i skogen innan vi packade och åkte till spat.

När vi somnat på fredagsnatten kom sedan telefonsamtalet från barnvakten som gjorde att allt styrdes om. Sen var det bara att vänta in att vi själva skulle drabbas. Insikter då efter magsjuka och nästan fyra dagars återhämtning?

  • Jag måste dricka mer vätska i min vardag och uppskatta alla dagar jag inte är uttorkad.
  • Stretcha min kropp en stund varje dag eftersom det är galet skönt och ger lite mer rörlighet i längden. Särskilt skönt dagar då man rört på sig lite mindre.
  • Hur värdefullt det är med familj nära som kan hjälpa till med att handla mat när man är sjuk.

Tja, inget revolutionerande alls men om jag skriver ner det här så kanske jag gör något av det?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.