jobb

Fokusmånad mars

Jag och mina fokusmånader… tja den här månaden kommer vara den där jag ändrar i planerna. Mars skulle ursprungligen vara månaden då jag gick en promenad varje dag, men så kom det snöstormar och vissa dagars brist på ork i vägen. Men igår upptäckte jag att mars inte alls handlar om mer rörelse utan om utbildning.

Omedvetet har det blivit fokus på vidareutveckling. Januari och februari har varit månader då jag varit hemma en del med sjuka barn och jobbet har inte riktigt kommit igång på grund av brist på ork och tid. Senaste dagarna har det börjat trilla in jobb och nästa vecka är det några fotograferingar som ska göras för en kund. Hur mycket jobb jag har att göra handlar inte så ofta om att jobb ska ”trilla in”, utan jag behöver aktivt styra upp mina fotograferingar och sälja in mig hos kunder.

När startat av året varit segt blev mars startskottet för att äntligen dra igång att gå den där kursen om att skapa digitala produkter som jag köpte i somras. Samtidigt fick jag en utmaning om att filma mer och utveckla den delen i mitt varumärke, och så var det en annons om Sociala medier-dagarna som jag direkt anmälde mig till. Det är nästan som att det blivit en snöbollseffekt där det kommer upp fler och fler inlärningstillfällen och jag vill inte missa den här chansen att bredda mig ytterligare.

Så den här månaden är det fokus på utbildning. Varje dag spenderar jag ungefär 2-4h på att lära mig nya saker och utveckla mitt företagande. Målet är att i slutet av månaden kunna erbjuda en digital produkt att köpa och till sommaren lansera något större. Skriver jag det här så ser ni till att hjälpa mig lyckas genom att pressa på eller hur?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.