badrum

Fredag från stora badrummet

Spegel, toalett, badkar och kranar från Svedbergs, tvättställ från Kvänum i färgen Sand.

Solen kryper fram mer och mer för varje dag, och de dagar när himmeln är klarblå och ljuset strilar in i rummen tar jag med glädje fram kameran i några minuter för att dokumentera. Den här fredagen har bjudit på exakt det, så idag tog jag några snabba bilder i badrummet på övervåningen. Jag kallar det för mitt badrum men inser att det används av alla i familjen förutom tonåringen som själv använder de andra två. När vi inte har gäster såklart.

Badrummet börjar hitta sin ton och stil. Nästa vecka får vi hem ett väggskåp som jag har beställt som ska upp på väggen till höger bild. Där kommer vi ha alla tandhygien-saker så att de är lite närmare handfatet än vad de är nu. Det ska också komma upp tre tavlor till i samma stil som herbarium-tavlorna (gjorda av Sebastian från ett herbarium daterat 1930talet) till vänster i bild ovan. Jag får uppdatera mer när det är fixat.

En detaljbild på insmorningsprodukterna jag använder till mitt ansikte. På morgonen blir det Votary Super Seed Nutrient Cream och Elizabeth Arden White Tea Brightening Eye Gel. På kvällen The Wow Serum och The Dream Mask från Mantle, och Elizabeth Arden White Tea Brightening Eye Gel. Rengöringen jag gör innan är en annan historia, men en väldigt enkel sådan.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.