utflykt

Boomerangs popup i Norrköping

På Drottninggatan 38 i Norrköping har Boomerang smällt upp en popup-butik som är öppet fram tills den 6/5. Jag har handlat en hel del på Boomerang tidigare när det fanns en toppenbutik i Linköping men nu var det flera år sedan den la ner. Igårkväll efter stängning var vi några som var bjudna på mingel, bubbel och shopping. Jag hittade såklart några nya favoriter.

Annelie och jag slog följe (som vi så ofta gör nuförtiden) och gasade in till Norrköping. Hon var så snygg och ärtig i sin röda kostym, och jag tyckte jag var färgmodig med en scarf som gick i orange. Bleknande bredvid Annelie, men det gör jag så gärna! Nya beigea linnebyxorna från KLco hade åkt på och jäklar så jag gillar.

Vi var ett gäng från Instagram som har setts på några event nu och lär känna varandra mer och mer för varje gång. Det är verkligen kul att ses och det skrattas en hel del. Folk är tokigare och roligare än man kanske kan gissa. Det var även en del andra där också som jag inte tror är så aktiva på sociala medier.

Det var Ulrika aka Colorelles som hade styrt upp kvällen tillsammans med Boomerang och givetvis var hon sådär dösnygg i en röd linneskjorta från just Boomerang. Vet att de sålde många av den skjortan och färgen bara tack vare att Ulrika gick runt och var snygg i den.

Såklart fanns där mängder av skjortor och stickade tröjor. Med 20-50% rabatt!

Lina, Gabriella och Nicoline var på plats och hittade några plagg de också.

Efter eventet var vi 10 som gick vidare och åt middag ihop eftersom vi inte ville att kvällen skulle ta slut. Vilken tur att vi också kommer ses på ett annat event ikväll, tillsammans med Almi.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.