familjeliv

Babybubblan

Äntligen har hon kommit till oss, efter att vi nästan längtat ihjäl oss. Fyra dagar före beräknat datum, den 8/2 fick vi träffa vår dotter. En förlossning som gick snabbt, och smärtfritt höll jag på att skriva men det är långt ifrån sanningen. Vi var inne på förlossningen i nästan 2,5 timmar innan hon var född, och då hade jag tagit värkarbete hemma i 12 timmar. Vi är så galet förälskade i henne!

Så nu lever vi i bebisbubblan, där dagarna går ut på att hålla lilla flickan nöjd och belåten. Fast helt avstannat är varken husplanering eller arbete, en hel del kan göras när hon äter eller sover. Jag försöker ha något litet projekt på min ”att-göra-lista” varje dag, något som inte tar för mycket fokus. Den här korta stunden när lillasyster är bebis kommer försvinna så fort att jag vill passa på att njuta av det innan det är försent.

Varje dag ger vi oss ut på en barnvagnspromenad. Det är skönt för hela familjen att komma ut lite och se annat än hemmets väggar. Att lillasyster gillar barnvagnen och somnar gott i den underlättar. Sebastian som kikat på att beställa en ny bil senaste tiden har insett att kärran han helst kör just nu är barnvagnen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.