golv,  hus,  problem

Längtan efter torrhet

I hallen läggs slittåliga granitkeramik plattor från Bricmate i fallande längder 30×60 Norrvange light grey.

Den ständiga frågan; hur går det med huset och när flyttar ni in? Låt mig ge er en liten uppdatering för att ni ska vara ”up to date” kring det som händer just nu. Och för att svara på frågan om när vi flyttar in så verkar det dröja närmare en månad till.

Det händer en hel del i huset även om det fortfarande står stilla i vissa rum där plattan fortfarande inte har torkat tillräckligt. Ny fuktmätning är på gång och vi hoppas att den visar tillräckligt låga nivåer för att grabbarna ska kunna börja plattsätta i nedervåningens badrum och klädvård. Vi har köp och satt in en avfuktare för att skynda på det hela. När de sedan får börja med dessa två rum så är slutbesiktning och inflyttning ungefär tre veckor bort. Att man kunde längta så efter torr betong…

Imorgon torsdag ska en hel del hända: Tekniska verken ska komma och dra in elen, målaren ska börja spackla och måla köket, Sjödins Stenhuggeri kommer och måttar upp för stenskivorna i köket. Vänta er uppdateringar!

Sist men verkligen inte minst vill jag passa på att tack den fina länkningen som UnderbaraClara gjorde till vår blogg igår. Hon gjorde ett inlägg där hon tipsade om nio bloggar och där var vi en av dem. Ofattbart och så himla kul! Clara är min absoluta favorit när det kommer till bloggar och tack vare tipsinlägget hittar fler läsare hit (välkomna!), och jag hittade några nya bloggar att följa. Säg gärna hej i kommentarerna om ni kom hit via Clara vetja!

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.