trädgård

Drömmen om snittblommor

När jag har sprungit in och ut med mina 26 plastpåsar med dahlior de senaste dagarna för att de ska avhärdas är det visionen nedan som jag har i huvudet. Att kunna plocka in vackra och färgglada buketter från vår trädgård hela sommaren.

Idag planterade jag ner tre av dahliorna i varsin stor lerkruka, och imorgon när jag får hem en släpa med hästskit ska jag sätta ner två dahlior till. Resterande 21 dahlior ska få vara i den stora snittblomsrabatten som vi ska anlägga nu i veckan och helgen. Där ska dahliorna växa tillsammans med gladiolus och vallmo. Var jag ska plantera mina rosenskäror, blåklint, lejongap, solrosor, malvor, prydnadsgräs osv har jag ingen aning om än…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.