familjeliv

Vårkonsert med Vifolka gospel

Söndagen bjöd på kyrka för oss. Strax efter lunch åkte jag mot samma kyrka som jag firat många skolavslutningar i, för att köra genrep och konsert med min kör Vifolka gospel. Kyrkan är den som ligger närmast oss här på landet och det finns många anknytningar dit. Det är inte bara jag som haft många skolavslutningar där utan även Adrina samlar på sig en hel del i samma kyrka, Östra Tollstad kyrka.

Försommar känns nu som sommar på riktigt. Det är så vackert just nu, och jag matchade förgätmigejen med min plisserade blå klänning.

Sebastian och Elsie kom för att lyssna och klappa i händerna. Senare på kvällen när jag skulle natta ville Elsie att jag bara skulle sjunga sånger från kyrkan.

Kyrkan var absolut full, men inte smockfull. Så glad över att så många kommer och lyssnar på oss. Det klappades i händer, gungades, sjöngs med och fälldes några tårar. Spännande att se hur musiken får människor att känna och ryckas med.

Min pappa som hade cyklat till kyrkan för att lyssna på oss försökte ta några bilder i kyrkan. Jag är till vänster om högtalaren, men från början var jag precis bakom högtalaren. Typiskt! När jag märkte att jag inte såg min familj bytte jag diskret plats med Malin som stod till höger om mig.

Supportrarna som är min pappa, Sebbe, Elsie, Bengan och Maggan.

Nu är det sommaruppehåll för kören men i höst är det övningar igen. Jag längtar tusan redan nu.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.