Jul

Det börjar bli jul hemma

Sakta kryper julen fram här hemma. Det går faktiskt lite sakta och på sparlåga i år eftersom vi inte ska fira julafton i dagarna tre hemma hos oss så som vi gjorde förra året utan dela upp det lite mer. En envis förkylning som inte riktigt vill släppa taget helt gör också att fokus inte ligger på julmys utan förvaltade av energi så att den räcker till familj och jobb.

I helgen har vi planer på att ta in den stora julgranen och pynta den. Min man och jag är lite oense om när den ska pyntas helt och hållet, men tror jag nog kan vara övertygande om att den ska stå helt klar i helgen. Jag ska även få upp kristyrdekorerade pepparkakor lite här och där samt se om det blir någon utegran med belysning också. Vi ska ha glöggmingel hemma hos oss i nästa vecka vilket är perfekt som deadline!

För att bryta av helt med julpyntande hoppas jag att plusgraderna som väntas nu närmaste dagarna gör att jag äntligen hinner få ner några fler vårlökar. Absolut alldeles för sent men de har en större chans i jorden än i en kartong i garaget så jag kommer göra mitt bästa. Och angående blommor så blir det nog att köpa ett fång av amaryllis och skimmia till nästa vecka för jisses så jag gillar den mixen.

Ljusstaken som ni ser på bilderna är en ny favorit som jag inhandlade hos min kompis FatJosie som just nu har en pop-up i Linköping. Spana in hennes instagram så får ni vet mer och passa på att besöka och handla julklappar där! Stötta både hantverk och småföretagande.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.