planering

Fyra projekt innan hösten

Livet levs och dagarna är fyllda av små och stora projekt blandat med fikor och sociala tillställningar. Vi försöker pyssla ihop de sista en och och halv veckorna planeringsmässigt med det vi vill göra och hinna med. Jag skulle lätt kunna bli småstressad av allt jag vill göra och hur mycket som är rimligt för oss att hinna med, och jag för tio år sedan hade garanterat stressat ihop så allt var klart tills vi börjar jobba, utan att då alls känna mig utvilad och redo för höstterminen. Mitt mer mogna och avslappnade jag försöker istället passa på att vila en sväng på dagen om det finns tillfälle, läsa böckerna jag längtat efter att läsa, förvaltar det vi redan hunnit göra och planerar lite saktare än innan.

Tack och lov har jag en make som gillar att bocka av saker på projekt-listan, så även om jag väljer att ta det lite lugnare så kan han se till att saker blir gjorda ändå. Fyra lite större projekt som ska vara klara tills hösten är: redskapsboden på 25 kvm, växthuset som snart levereras, ”drömgången” med klätterrosor och gruset på uppfart och väg. Vilket är ni mest nyfikna på?

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.