barnrum

Elsies barnrum

Det blev ett ryck i Elsies rum en dag i förra veckan. Det hela började med att jag hade Josephine över på fika och när jag skulle visa henne våra nya sängkläder gick vi förbi Elsies rum. Jag berättade att det inte kändes som att möblerna riktigt stod rätt och att det var anledningen till att vi inte gjort klart det. Josephine gav då snabbt förslag om att flytta sängen och byrån vilket vips ledde till att rummet blev mer harmoniskt och fint.

När väl de stora möblerna hade hamnat på sina platser blev det lätt att bestämma var bokhyllorna som är väggmonterade skulle sitta, och då ville Sebastian också genast sätta upp mobilen med solsystemet som han haft i en låda i två år. Vips så blev rummet färdigt så när som på dörrknoppar till skåpsdörrarna i bokhyllan.

Jag ger er Elsies barnrum! Och jag har låtit det vara ostylat men städat för det här behöver inte locka till likes på Instagram. Pippi-huset är en favorit och samtidigt helt fel i färgerna, böckerna är färgglada och matchar inte alls tapeten som har dovare färger. Så jäkla befriande att strunta i sånt.

Vi börjar lära Elsie solsystemet och har börjat med solen och jorden. Sebastian har som ambition att lära henne en ny planet i veckan.

Nu är det bara en spegel och lite mer på väggarna som ska till, sen får vi checka av den rutan i listan!

Här kan ni se tidigare inlägg om när jag målade om byrån.

Här ser ni mitt moodboard som vi satte ihop när vi väl bestämt oss för tapeten.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.