jobb

Tjäna pengar VS mys

På måndagar försöker jag jobba på kontoret som ligger i Örebro. Som jag skrev i ett inlägg i början av augusti så har jag fått ett konsultuppdrag som är löpande och som tar mycket av min arbetstid. Det innebär att jag kan ta några fotograferingar varje månad men inte så många som förr. Det innebär också att min arbetstid är mer fullpackad nu än var den var förr, så bloggen har blivit lidande. Fullt rimligt ändå, bloggen tjänar jag exakt inget på medan fotograferingar och konsultande drar in pengar så jag kan ta ut lön.

Med det skrivet så är det inte så att jag kommer sluta publicera inlägg. Å nej ni! Jag ska bara bunkra upp lite på mina jobb så att jag ligger bättre till i förberedelser och rutiner. Sen är jag tillbaka med full kraft igen. För att jag tycker det är så himla mysigt att blogga!

One Comment

  • Towe

    Så skönt att höra att du vill fortsätta göra inlägg här,
    för jag tycker också det är så himla mysigt att du bloggar 😍

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.