jobb

Omtag och ny jobbtitel

Det är måndagen den 7e augusti och ute är det grått, regnigt och varmt. Värmen gör det svårt att förneka att det fortfarande är sommar även om det ser annat ut genom fönstret. Idag är första dagen tillbaka till jobb, kontor, förskola och vardag för alla i familjen förutom storasyster som har tio dagar sommarlov kvar. Vi väljer att mjukstarta den här veckan med färre timmar på förskolan och jobbet men tillräckligt många för att få saker gjorda och sätta bollar i rörelse.

Den här hösten kommer innebära förändringar för hela familjen när jag ändrar på sättet som jag arbetat de senaste tio åren. Jag kommer börja jobba som konsult med fotografering och marknadsföring åt en kund som kommer fylla de flesta av mina arbetsdagar. Mindre far och flängande för inredningsreportage i Sverige och mer stabilitet och rutin. Med det skrivet kommer jag ta uppdrag åt andra kunder också, men mycket mer selektivt. Och ramlar jag över ett hem som skulle bli ett inspirerande inredningsreportage kommer jag plåta det också såklart, det finns ju alltid helger.

Jag är väääldigt peppad och redo för höst! Hur ligger ni till? Peppade för hösten 2023?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.