Cici funderar

Jag borde egentligen…

Jag borde inte blogga just nu utan svara på mejl som ligger och väntar i ”att svara på”-mappen, redigera bilder med deadline imorgonbitti, packa väskan för dagens plåtning och gå och piffa till mig. Men jag sitter här framför datorn och kommer inte riktigt igång.

Kanske hjälper det inte att jag fortfarande sitter i morgonrock, men så länge mitt morgon-te är varmt och finns kvar i koppen kommer jag inte göra mig någon större ansträngning. Fast jag borde. Istället kollar runt bland de bloggar jag följer och när jag såg Lottas fina växthus blev jag återigen peppad på vårt som ska sättas upp i vår (eftersom vi inte hann med nu på sensommaren och hösten). Men det är ett flertal beslut som ska fattas kring placering, övrig köksträdgårdsplanering, val av golv och gjutna odlingsbäddar eller inte. Det är som att baksmällan från alla beslut när vi byggde huset kommer tillbaka och jag som annars är så snabb och har lätt för att fatta beslut skjuter på dem istället. Tur att vi har hela vintern på oss att fundera.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.