planering

Ska vi inte blogga om det?

”Vill du vara ihop med mig och vi ska gå in i en relation, hoppas jag att du förstår att jag kommer bo kvar i Östergötland. Ska vi ha en framtid ihop kan jag inte kompromissa där.”

Kanske hade inte Sebastian fantiserat om en framtid på Östgötaslätten, men han har funnit att vi har en ganska så drömmig tillvaro här. Dessutom är Örebro bara 90 min bort, och slätten här påminner någorlunda om slätten i Närke. Och vet ni? Han tycker jag är värd den lilla geografiska flytten.

Varför just Östergötland? Det är där jag, Cici, är uppvuxen och där jag tillsammans med min exman har skapat hela vår dotters trygghet. Så vill jag och Sebastian vara en daglig del av hennes liv är framtiden i en radie om 3 mil från Mantorp.

Efter att ha kikat på hus och även varit med i en budgivning landade vi i att vi lika gärna kunde bygga vårt drömhus istället för att leta efter det. Priserna på de hus vi var intresserade av hamnade ändå alltid på en prislapp som liknande ett nybygge. Så nu är vi där. Tomten är hittad och under avstyckning, vi ritar på huset och är inne på tredje korrekturen med husföretaget som ska bygga det, trädgården börjar också ta form på skisser. Vi är så redo för den här resan, och vi kommer ta er med oss. Dela med oss av processen, förklara hur vi tänker i våra val, be er om råd och skriva om hur hela karusellen kommer att gå.

Vill ni vara med?

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.