familjeliv

Städa undan för ny vecka

Dags att lägga ytterligare en vecka bakom oss och se fram mot en ny fräsch måndag som kan innehålla vilka överraskningar som helst om man tänker efter. Kanske är det den här veckan som mina föräldrar vinner på lotto? Sebastian blir upptäckt för sin röst och får börja dubba tecknat på halvtid? Adrina gör en Tiktok som blir viral på ett positivt sätt? Eller så kanske jag får ett superspännande jobberbjudande som innebär massvis med pengar för väldigt lite jobb, vilket gör att jag kan spendera mer tid och energi här på bloggen?

Fast mest troligt blir det en relativt vanlig vecka för oss med jobb, skola, förskola, pendling, kör, dansträning och den ständiga frågan om vad vi ska äta för mat. Till det kan vi lägga lite ovanligare aktiviteter så som en intervju för mig med TT angående boken ”Vinterstjärna & Iskristall”, lunch med vänner, bestämma oss gällande ett vattenfilter, ett julevent på New Port och montering av elbilsladdare. Så visst finns det ändå potential för överraskningar.

Hoppas ni får en fin söndagskväll och en härlig start på veckan i morgon!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.