hus

Tillbaka från semesterpaus

Under sommaren har både husföretag, lantmäteri, och vi tagit lite semester från husbygget. I samband med att vi fick leveransdeklaration för huset på 160 punkter, fick vi även redan på att vi blir föräldrar i mitten av februari. Vi är så galet lyckliga och längtar efter att få träffa vår bebis!

Det kanske säger sig självt att fokus skiftade ett tag, och dessutom jag har varit både extremt trött och ofta illamående. Sebastian har med andra ord fått ta hand om en ganska tråkig sambo som vissa dagar legat 14-16 timmar i sängen. Tack och lov verkar det nu ha vänt och energin börjar på nytt infinna sig. Det är dags för oss att börja beta av den långa listan av val för huset, och sammanställa tankar och idéer till husföretaget. Med hjälp av råd från familj och vänner har en hel del val redan klarats ut så som lister, innertak, dörrar osv. Vi har ändå mycket kvar; skissa på dubbelgaraget, rita köket, bestämma interiör i tre badrum, strukturera klädvård och bestämma vilken fasad vi ska ha. Och så väggfärg såklart!

Redo för höst och redo för nya inlägg där ni får följa med på vår resa steg för steg. Dessutom har banken äntligen gett oss besked om huset! Mer om det i nästa inlägg.

2 Comments

 • Julia

  Heej
  Sebastian och Cicci med såklart.
  Hittade din/er blogg av en slump.

  Jag var klasskamrat med Sebastian i gymnasiet. Måste få Gratulera i dubbel bemärkelse 🙂 både till hus och till graviditeten. Vad roligt!!

  Följer er mer än gärna här på er blogg. Spännande med husbygge.

  Vänliga hälsningar

  Julia i Örebro

  • Cecilia Möller

   Hej!

   Gud så kul att du vill följa oss! Sebastian hälsar till dig också. Och välkommen på vår lilla resa med husbygge och bebis.

   Tack för gratulationerna!
   /Cici

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.