inspiration

Brunch, blommor och livsplanering – Workshop

Söndagen förra veckan spenderades med åtta andra kvinnor i ett galet vackert hem utanför Jönköping. Jag hade via instagram fått nys om att det skulle hållas en halvdags-workshop med fokus på livsplanering och drömmar. Dessutom skulle det ackompanjera av en brunch med bubbel. Vem är väl jag att kunna motstå det, även om det fick bli alkoholfritt för mig?

Det underbara hemmet vi var i tillhör Lina Isaksson som är inredare och har en fantastisk talang för tapeter, mönster, blommor och färger. Hon hade frågat grundarna av Livsjournalen om inte det skulle komma och hålla en workshop hemma hos henne, och så fick det bli! Vi skulle komma att bli sex deltagare med helt olika bakgrunder och erfarenheter som träffades hemma hos Lina den där förmiddagen.

Det bjöds på en helt otrolig brunch med nybakade frallor, chark, ostar, marmelad, yoghurt, skuren frukt, nygräddade våfflor, äppelkaka och en buffé av dryck. Mitt framför mig vid bordet ser ni Leila Bavcic (till höger på nedre bilden) som jag äntligen fick träffa på riktigt efter att vi har följt varandra i flera år på instagram.

Så vad tusan fick vi då göra förutom att äta gott och ha en fab samvaro? Workshopens fokus var på drömmar och att försöka hitta vad det är man egentligen vill göra. Genom att börja med att veta i vilken riktning man vill gå, är det lättare att sätta en livsplanering som leder mot det målet. Med hjälp av övningar och diverse verktyg som vi fick av Maria Wig och Emma Johansson kunde vi alla komma närmare kärnan i vad vi egentligen vill.

Jag insåg hur stor del huset vi ska bygga spelar in i min drömframtid. Att jag verkligen vill jobba för att skapa en miljö som går att både leva och jobba i. Ett hem som kan husera stora som små middagar och kanske även workshops i framtiden, vem vet? Det jag känner starkt är att det är i linje med den riktning jag vill gå både professionellt och privat, vilket känns både peppande och lugnande. Det här är så rätt. Tusan så bra det kommer att bli!

Tack alla i söndags för att ni delade med er av era bakgrunder och idéer. Tack för en superfint arrangerad workshop Lina, Maria och Emma.

Nu ska jag hugga i och ta tag i allt!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.