inspiration,  utflykt

Katrin Bååths ateljé i Jönköping

Jag har följt Katrin Bååth ett bra tag på Instagram och hon har följt mig men vi har aldrig setts på riktigt. Du skulle kunna säga att jag beundrat hennes arbete, kreativitet, entreprenörsanda och driv på håll. Det är något som är väldigt kul och spännande med Instagram, att få kika igenom ett nyckelhål in i andra personers liv och kreativitet.

Det är väldigt många gånger nu som jag har träffat och lärt känna människor som jag troligen aldrig skulle möta om det inte var för Instagram, och nu visade det sig att Katrin skulle vara en av dem. Flera gånger när jag varit i Jönköping har jag spanat efter om hon har öppet i sin ateljé/butik och förra lördagen var en lyckoträff för hon hade både öppet och ställt till med fika och våffelkalas. Hennes butik hittar du i Tändsticksområdet i Jönköping.

Nu var våfflorna precis slut när vi kom, men utifrån bilder som andra har postat såg de väldigt goda ut. Istället smaskade vi på macarons med smak av vit choklad och fläder, samtidigt som Sebastian sippade kaffe och vi småpratade med Katrin.

Vi gick runt och såg oss omkring i butiken med en övertrött och högljudd Elsie. För att hålla Elsie på någorlunda gott humör försökte vi göra det hela till en lek där vi letade efter kaniner. Lyckades stundtals hålla henne på gott humör men besöket fick ändå bli kortare än vi kanske hade tänkt. Oavsett så fanns det små godbitar överallt i butiken! Med hem följde en blomsterfakir och en hårrosett i beiget linne.

4 Comments

  • Ingela Gunnarsson

   Hej Cissi!🤗
   Vilken fantastisk butik du har besökt. Hade jag varit där hade jag nog kommit ut med flera kassar fyllda med fina saker😂😂😂 trots att jag har för mycket redan🙈 som jag inte vet vad jag ska göra av. Flytta från 240 kvm till 155 kvm är inte lätt men verkligen bra att få rensa👍

   Hoppas att det går framåt för er nu så att det inte blir några fler framflyttningar. Jag håller både tummar och tår 👌👌🦶🦶

   Sen gäller det att allt blir godkänt och att kommunen godkänner inflytt🤗

   Vad tycker lillflickan? Kan hon förstå att hon ska bo där? Maddes lilla hulligan springer runt runt och tycker att det är jättekul med dom stora ytorna. I lördags sov dom i huset för första gången. Dom har haft en hel del möbler och kartonger lagrade i Västerås som dom får hemkörd. Ett helt rum proppfullt med kartonger och dom har hos oss och hos min svärmor. Jaja det får väl ta sin tid. Nu jobbar hon ju också.

   Jag försöker också packa men det tar sig dåligt…alltid nåt annat i vägen…

   Snart blir det väl en matta med underbara vitsippor runt hela vackra Björklycka 🌱🌱🌱

   Önskar er en trevlig kväll💕
   Ingela

   • Cecilia Möller Kirchsteiger

    Hej Ingela!
    Ni borde göra den shopping-/inspirationsturen som vi gjorde söderut på E4an. Ni kommer inte komma hem tomhänta. 😉 Vi har ju två boenden att få ihop i vårt hus. Mitt radhus på 80 kvm och Sebbes gamla ställe på 110 kvm. Vi har hyrt ett lager där vi har massvis med kartonger. Kommer få bli en stor loppis för att bli av med saker sen. Ska försöka sålla hårt till nya huset.

    När har ni fått datum för samråd med kommunen? Vi har 21/4, och besiktning tidigare samma dag.

    Hoppas du har en fin kväll också!
    Kram,
    Cici

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.