planering

Vad vi gör i tystnad

Vi är aktiva, inte på bloggen kanske, men med vårt husbygge och allt vad det innebär. Bygglovet planerar vi att skicka in på måndag, och enligt ryktet är Byggnadskontoret i Mjölby kommun extremt snabba. Vi håller tummarna för att det gäller i vårt fall också.

Under och efter alla lediga helger börjar det äntligen hända lite; vi har fått klart den geotekniska undersökningen, anmält till Miljökontoret om avlopp och gjort klart vilken husleverantör vi kommer använda. Även köket börjar falla på plats efter att vi tagit in offerter och lösningar från några olika företag, men det kräver ett eget inlägg (som jag redan börjat fila på).

Medan jag äter semla och praliner har jag blivit mer aktiv på Pinterest igen. Perfekt för att bygga upp moodboards och hitta lösningar som kan fungera i vårt nya hem. Vill ni se vad jag pinnat än så länge kan ni kika in på vår Pinterest-tavla här. Det ska bli så galet kul att börja inreda huset, även om det är ett tag tills dess. På kvällarna sitter vi och letar soffa, soffbord och lampor. Jag försökte övertala Sebastian att sätta ihop ett eget moodboard för vardagsrummet och så kunde jag göra ett också. Tänkte det skulle vara kul att jämföra i ett blogginlägg. Jag har inte gett upp hoppet om att övertala honom helt än, men det verkar bli svårt.

Och vet ni vad vi längtar efter mest av allt? Att lillasyster ska komma, och det kan hända när som helst nu. Vi är inne i vecka 39 och hade hon varit otålig som sin storasyster skulle hon redan vara hos oss nu. Men de där Kirchsteigers verkar vilja ta sin lilla tid och njuta av nuet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.