fotografering,  jobb

Produktbilder till Brunneby musteri

Årets första jobbfotografering blev för Brunneby musteri som behövde nya bilder på några marmelader som fått nya etiketter och burkar. Det blev med frukosttema och fotograferades samtidigt som jag manövrerade att vara själv hemma med tjejerna. Tja, den stora tjejen är mer hjälp än något annat men den lilla blev galen när hon inte fick smaka på allt och hjälpa till att klättra på köksön. Men det ser såklart harmoniskt och härligt ut på bild. Och jag är riktigt nöjd med resultatet som ni ser ovan.

Brunneby Musteri har blivit en av mina återkommande kunder och jag älskar verkligen att jobba med både dem och deras produkter.

Dagen före julafton fotograferade jag dessutom rena produktbilder av marmeladerna samt marmeladerna i en miljö som var med tema ostbricka. På den fotograferingen tappade jag en marmelad så att det skvätte upp i taket som är 2,7 m högt samt på min rygg och mitt ansikte. Jag kunde bara skratta åt hur dumt det var.

Jag ger er också ett tips: mangomarmeladen är otroligt god och jag har blivit smått besatt! Förutom att ha den på rostade mackor så funkar den också toppen på pannkakor. Varför begränsa marmelad bara till bröd och ost? Marmelad är supergott till mat! Både till grytor och andra rätter. Våga testa!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.