jobb

Lunch med Yves Rocher hos Colorelles

Godkväll, eller godmorgon beroende på när ni kommer över det här inlägget. Idag har jag inte bara varit och handlat vackra blommor till morgondagens fotografering på uppdrag av Hem&Antikt, utan även hunnit med ett blommigt lunchevent hos Ulrika @colorelles som hon hade med Yves Rocher.

För det första, hur underbar är inte Ulrika? Jag gissar att några av er som följer mig här följer henne antingen på hennes blogg eller instagram, och för er som inte har träffat henne så kan jag avslöja att hon är precis sådär varm, rar och intelligent som hon verkar på sociala medier.

Ulrika hade bjudit in några tjejer för lyxig lunch och test av härliga hudvårdsprodukter, hårgrejer och såklart smink. ”Där borta finns det en massa läppstift, prova och ta med de ni trivs i.” Tackar, tackar! Fyra nya läppstift fick följa med hem.

”Botanisk lunch” stod det i inbjudan och det var vackra blomsterarrangemang på varje bord. Här ovan är nog favoriten. Läckert med vårblommor, lökar där rötterna syns bland mossan och så några äpplen där också.

Vi blev serverade bubbel direkt när vi kom och på varje glas var det fastknutet en liten kvist brudslöja. Påsarna till höger i bild ovan är våra goodiebags som fick följa med hem och buketterna var till oss gäster också. En pastellig vitaminkick i blomform! (Fotograf på dessa två bilder Fotograf Engström)

Vi var ett gäng på 10 tjejer som hade lyckats ta oss till Ulrika mitt på dagen en torsdag. Här ser ni gravida Nathalie Edström och glada Claudia Behnan.

God mat och mycket mat från Östgöta kök. Det kanske inte ser mycket ut på bilden men kika in videon nedan så ser ni mer av vad vi åt. Ulrika hade dukat vackert med loppisfynd och unika tygservetter vid varje kuvert.

Efter lunchen plockades korgen med favoriter upp och Ulrika berättade om sina bästa produkter från Yves Rocher.

När kaffe och kaka kom fram hade några redan hunnit avvika men vi sju som var kvar åt goda små bakverk och skrattade så vi kikande åt en mjölkko.

Men jag fotograferade inte så mycket på eventet, jag filmade desto mer. Inser att formatet på videon inte är optimal för bloggen, men håll tillgodo ändå.

Tack Ulrika och Yves Rocher för ett väldigt vackert och välorganiserat event som var avslappnat och inspirerande. Och tack för att jag fick träffa er alla brudar:

@beatanison
@solhem_ett_sekelskifteshus
@annsofieback
@claudia.behnan
@claudia.gullstrom
@littlesisterholmgren
@rebfre
@nathalieedstrom

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.