familjeliv,  markarbete

Märkta för att märkas

Det är väl självklart att familjen och vårt team ska ha profilkläder! Hur ska de som arbetar på tomten annars veta vilka de kan fråga om snabba beslut? Nu är vi lätta att känna igen! Jag, Sebastian, Adrina och Bengt har varsin piké medan de tre andra i vårt team har varsin hoodie. Nog tror jag att de känner sig ännu mer utvalda nu. Tröjorna är en kul grej och blir ett fint minne.

Jag designade och tryckte tröjorna enkelt via Spreadshirt (ej sponsrad men det blev ganska dyrt så hade gärna blivit det) och det levererades väldigt snabbt. De i teamet blev glatt överraskade och Bengt har redan fått användning av sin senaste gången det var platsmöte på tomten. Adrina tog på sig sin piké för första gången idag när vi var ute och visade tomten för några vänner, och jag kunde knäppa några bilder med henne i den. Det är himla kul att få visa upp tomten nu när vi tagit bort björkarna och platserna för hus och garage är tydliga. Våra visioner blir lättare att förklara.

Tack för besöket familjen Hydén!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.