utflykt

Blomarrangemang på Boo Slott

Ikväll vankas årets måltidsföreställning med Cajsa Warg Akademin där jag sitter med som ledamot. Inför detta vara jag hela arbetsdagen igår hos Sandra på Boo slott och vi hjälptes åt med dukning, blomarrangemang och småfix. Vi hann inte klart men kom en god bit på vägen och hade väldigt kul under tiden (samtidigt som vi övade på Taylor Swift-låtar inför konserten i maj). Boo slott är så underbart vackert och det känns som att åka in i en sagovärld när jag svänger in genom grindarna. Middagen ikväll kommer inte vara i slottet utan i en herrgård en kort bit därifrån som heter Boskulla. Gammal änkesätet.

Kameran åker definitivt med ikväll så jag kan visa hela dukningen sen, men ovan ser ni mobilbilder av blomsterarrangemangen som kommer stå på borden sen. Dahlior, dill och grönkål från Hermelins, dragonblommor, äpplen och sparrisblast i gamla brödlådor. Förutom dessa kommer borden också dekoreras med rotfrukter och trädkvistar, kandelabrar, ljus och små vasar med ekollon på kvist. Det kommer bli svinfint, och maxat.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.