jobb

Förmiddagsfika bör man, annars…

Varannan tisdag får jag sällskap på morgonen fram tills lunch ungefär. Det är min bästis Sara som kommer. Jag brukar ha hunnit jobba av en timme innan hon kommer lagom tills att det är dags för förmiddagsfika, så vi börjar i köket med varsin kopp te och en muffins.

Efter att ha fikat och pratat om det senaste sätter vi oss vid varsitt skrivbord på kontoret och jobbar sida vid sida. Idag sitter hon med planering och jag med redigering. Ett jobb som jag plåtade igår ska gå igenom urval och mejlas till kund, två andra jobb är redan plåtade och ska redigeras för att levereras. Deadline för båda är på fredag vilket är gott om tid, men man vet aldrig. Helt plötsligt blir ett barn sjukt, eller något annat måste styras upp så då är det bättre med att ha en generösare deadline och leverera för tidigt än tvärtom.

Muffinsarna som jag bjöd på är av den nyttigare varianten utan socker och gluten, med smak av äpple och kanel. Precis perfekt att ha som dagligt förmiddagsfika när man inte vill hamna i sockerfällan. Det gröna teet har smaken av ”mangosorbet”. Det gifte sig förvånansvärt bra men det beror nog på att grönt te passar till nästan allt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.