badrum

Övervåningens badrum tar form

Nedräkningen till torsdag är sannerligen igång och det händer mycket i huset varje dag. Nu har hantverkarna bara två dagar kvar och herrejösses så mycket det är kvar att göra, men de sliter på och jobbar långa dagar för att hinna. Idag åkte jag ut för att vara med när VVS-killarna skulle sätta dit tvättstället.

Som jag skrivit tidigare har vi nya VVS-killar på plats som slutför all rörkrökning och förbättrar en del rördragning som den tidigare VVS-killen gjorde. Vi är så galet nöjda med A.Q. Rör & Svets som jobbar hos oss nu, och nej vi tjänar inget på att skriva det mer än att jag servar er med tips om VVSare som är toppen. Nu kan ju inte jag så mycket om VVS, men Bengt är riktigt nöjd och vi tycker att de är extremt bra med sin kommunikation till oss.

Inredningen i badrummet är en mix av Svedbergs och Kvänum. Badkar, toalett, kranar, dusch, handdukstork och spegel kommer från just Svedbergs och tvättstället är från Kvänum. Full redovisning kommer när badrummet är helt klart och lite piffas och inbodd.

Efter att ha varit med och okejat placering av tvättställ och diskuterat igenom alternativ till hur duschen ska monteras så snyggt som möjligt efter den rördragning som gjorts tidigare, var det dags för mig att säga hejdå och åka hem till familjen. Efter en kort stund med byggledaren kommer VVSarna ner till garaget och ska bära in badkaret. Givetvis var jag tvungen att stanna kvar en stund till och se hur badrummet blev med badkar.

Badkaret passar så fint framför fönstret och jag lovar mer rättvisa bilder framöver. Men kanske kan ni ändå föreställa er kvällarna när jag kommer ligga där med en kopp varmt te i fönstret? Och kanske några tända ljus i rummet och en läsplatta i handen.

Är ni uppmärksamma ser ni att det saknas en badkarsblandare. Tydligen har det missats att beställa en eller så har den inte varit med på leveransen, oavsett så står vi nu utan badkarsblandare och det måste lösas snabbt. Under dagen har jag därför googlat på blandare med handdusch som finns i lager (inte jättemånga alternativ där) så den går att få till huset imorgon. Det verkar som att det blir en Mora Izzy. Jag föll inte för produktbilden till vänster här nedan men när jag ser den ovan ett badkar på högra bilden blev jag övertygad. Tror det kommer se härligt ut!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.