inredning,  sovrum

Lyxen med att kunna photoshop

Äntligen har jag lagt en beställning av fine art-framkallningar att fylla ramarna ovanför sänggaveln med. Det blir två fotografier från bröllopet som plåtades av Caroline Jonasen, ett foto på Elsie när hon sover och så ett foto på Adrina från vår Paris-resa 2017. Den stora ramen i mitten får tillsvidare ha den svarta blomman jag målat i akvarell. Tycker det blir en fin mix av bilder och jag har medvetet valt bilder där ingen tittar in i kameran, det känns lugnare då.

För att kunna bestämma mig för vilka bilder som ska vara i ramarna har jag suttit i Photoshop och där testat olika varianter. Det var då jag snabbt kom fram till att det inte skulle vara någon som tittade in i kameran samt att det skulle var en som var svartvit och resten i dova färger. Hoppas nu att det verkliga resultatet överensstämmer bra med kollaget ovan. Jag får uppdatera er i den frågan.

Ha nu en härlig lördag! Här blir det fullt hus med barndomsvänner med familjer som kommer på lunch och sedan är vi barnvakter åt min gudson ikväll.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.