familjeliv

Vallmo och helg

Blåsten väsnas en del utanför huset, men här inne framför datorn är det varmt och skönt. Elza ligger vid mina fötter under skrivbordet och mellan tangentbordet och mig står en kopp grönt te. Det är den vanliga sorten som jag tar när det ska vara lätt och gå fort, Twinings Green Tea & Lemon Organic. Hemmet är fyllt med vallmo både i vardagsrum, kök, sovrum och hall, även om det just här på kontoret är anemoner i lila som står i en liten vas. Kontoret är i övrigt rörigt och stökigt så jag väljer att låta blicken glida mellan skämt, tekopp och anemoner. När jag skrivit klart här ska kontoret få sig en omgång.

Helgen har varit fin och upptagen. Fredagskvällen spenderade jag och Adrina på workshop i Fineliner Lettering med Lise Hellström, lördagsmorgonen gick vi båda upp tidigt och stod på loppis i Linköping för att bli av med lite saker vi inte behöver, på eftermiddagen kom jag hem till full rulle med svärföräldrarna på besök som stannade till kvällen, söndagsmorgonen betade vi av två punkter på januarilistan och till lunch var bjudna till mina föräldrar bara för att bjuda igen redan ikväll när de kommer och äter middag hos oss. Så det har varit en helg som gått fort och varit social, kreativ och produktiv. Helgen sätter på något sätt även tonen för hur min vecka är planerad att bli.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.