familjeliv,  Recept

Höstens första frukostdejt

Sista inskolningsdagen för Elsie och då passade jag på att bjuda över några härliga och kreativa damer på frukost. Gud så jag har längtat efter att komma tillbaka till alla de här sammanhangen som fyller mig med energi och idéer!

Just en frukostdejt är ju en himla bra idé eftersom man ser till att ses innan man försjunkit i annat eller börjat stressa ärenden. Den här frukosten hade jag bokat in sedan länge och därför hade alla tre inbjudna möjlighet att komma. Bara en sådan sak också!

Jag dukade fram nygräddad croissanter, skurna grönsaker och skuren frukt, surdegsbröd, tre olika sorters ostar och två olika marmelader, salami och parmaskinka, hallonsmoothie, juice, kaffe, te och för den som ville mimosa. Jag känner mig säker på att alla blev mätta på det som serverades även om Sebastian tyckte att jag skulle dra till med våfflor, äggrör och prinskorv också. Det finns ju ändå bara så mycket rum i magen för frukostmat.

Det kan bli en ny tradition med månadsfika, och nästa gång blir det på Majas gård.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.