hus

Vad händer i huset?

Så vad händer egentligen med huset? Nästa vecka kommer elektrikern och fixar det sista med elen och vi inväntar att snickarna ska komma tillbaka och åtgärda de sista punkterna från slutbesiktningen. Samtidigt inväntar vi också markentreprenaden som ska komma och fortsätta grusningen av framsidan och vägen genom lilla björkdungen. Med andra ord är det hel del väntan för vår del. Trädgården är svår för oss att ta tag i förrän alla maskiner som ska fixa de stora ytorna varit här.

Samtidigt som vi väntar finns det mycket annat vi kan och gör inomhus. Vi sätter upp tavlor, kikar på möbler, packar upp, skissar på tv-bänk och funderar på inredning till vår stora klädkammare. Det står med andra ord inte stilla här hemma.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.