boken

Jag har gjort en bok – Vinterstjärna & Iskristall

Äntligen kan jag få avslöja vad det är för bok som jag har jobbat med sedan årskiftet, en bok med papperspyssel tillsammans med pysselstjärnan Jennie Lantz aka @vitanyanser! Vi är så himla lättade över att slippa gå och hålla på hemligheten och nu äntligen få bubbla ut om vad vi skapat och gjort. Förhandsbokning av signerade exemplar är redan igång så passa på att boka redan nu, boken Vinterstjärna och Iskristall kommer sedan ut 14e oktober.

Snart kan ni med andra ord pyssla er igenom höst till vår med vår bok! I boken finns det nämligen fem kapitel (höst, advent, jul, nyår och tidig vår) med tillhörande papperspyssel, steg-för-steg-bilder och instruktioner i varierande svårighetsgrad. Om ni vill har ni med ord att göra i flera månader framöver. Förordet? Ja det har svärfar Ernst skrivit.

Det hela började förra hösten när jag och Jennie skrev ihop en boksynopsis och skickade ut till fyra olika bokförlag. Efter positiva möten med samtliga landade vi hos Norstedts, i princip helt och hållet på den fina känslan vi fick av vår förläggare Gunilla Bergmark. Efter mycket planerande under julen var det sedan dags att kvala upp ärmarna och börja jobba med bokens innehåll tidigt i januari.

Totalt blev tre turer till Norrland för mig, Sebastian och Elsie under januari och februari. Det är nämligen i Härnösand som Jennie bor och i hennes omgivningarna vi har fotat det mesta i boken. Elsie ammade fortfarande och medan Jennie och jag stylade och plåtade fick Sebastian roa henne och sticka mellan när hon behövde äta. Det var stressigt, långa dagar, kaotiskt och helt galet kul! Jag lyckades även få ner Jennie till Östergötland för att plåta höst- och nyårskapitlet, samtidigt som vi stod mitt i husbygget som blev fördröjt och krävde uppmärksamhet.

Så att göra en bok och bygga ett hus samtidigt som man är mammaledig är kanske inte en perfekt situation om man ser till stressnivå, men herrgud så trevlig att få se slitet i ett resultat nu.

Hoppas att ni kommer älska boken vi skapat och att ni passar på att förhandsboka nu när ni kan. Det är ju dessutom en perfekt gå-bort-present nu i höst och advent till de som har allt. Och kanske en roligare present än en flaska vin?

Tack!

2 Comments

  • Carmina Toscano

    Hola quería comprar este libro. Vivo en España, El Puerto de Santa María (Cádiz) ¿Me puede ayudar a conseguirlo y guiarme. En los pasos para ello?
    Muchísimas gracias.

    • Cecilia Möller Kirchsteiger

      ¡Oye! Desafortunadamente, hasta ahora solo está disponible en sueco, pero estará en inglés en otoño de 2023. Entonces, si puede esperar hasta entonces;) De lo contrario, creo que puede comprarlo en bokus.com, pero luego, como dije, en sueco. ¡Que tengas un lindo día! Cecilia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.