inspiration

Good shit mentor days i Villa Strömsfors

Tre dagar på en workshop som heter ”Good shit mentor days” vägledd av Katrin Bååth på vackra Villa Strömsfors mitt ute i ingenstans i Västergötland. Ni kan förstå att det händer magi då va? Villa Strömsfors var så inspirerande i sin inredning att det kommer få bli ett eget inlägg, annars skulle det bli lite väl många bilder. Låt oss börja med workshopen.

Jag tänkte att det var en god idé att ge det några dagar innan jag skrev om de tre dagarna jag spenderade tillsammans med 10 andra kvinnor på Villa Strömsfors förra veckan. Tanken var att upplevelsen skulle ha hunnit landa lite och likaså alla tankar som bubblade upp under workshopen, och visst känner jag att ”vad jag vill just nu” är tydligare nu än det varit på länge.

Låt mig börja med att berätta om Katrin. Vi har följt varandra på instagram ganska länge och jag tycker hon har en otrolig fingertoppskänsla när det gäller sitt content och närvaro online. Just den känslan kan nog förklaras i att hon är creative director, art director, stylist, designer, eventkreatör och jäkligt bra på det hon gör. När hon gick ut med att hon skulle ha sin Good shit mentor days-workshop nu i höst kändes det som en perfekt kick off för mig nu när jag går från mammaledig till att jobba igen. En workshop som fokuserar på varumärkesbyggande och egenföretagande.

När vi kom till villan var stora matsalen uppdukad med vackra saker: anteckningsblock, mapp för papper, pennor, sidenband, Good shit-band, schema för dagarna, deltagarlista och matsedel. Vi hade också placeringskort på vår plats som flyttades runt efter varje paus för att vi inte skulle fastna i en stol.

Dagarna varvades med föreläsningar, diskussioner, övningar och reflektionstid.

Det fanns också rikligt med mat och måltidspauser. Allt kände så himla lyxigt och ”göttigt”, och jag tror inte att någon av oss gick hungrig ens en sekund.

Eftersom jag i princip ändå kastade i mig maten som Karin Marks stod för fångades inte så mycket på bild, men jag kan lova att den var gudagod! Alla måltider var vegetariska vilket jag också kan uppskatta eftersom det minskar risken för matkoma.

När vi jobbade med våra egna tankar och idéer under dag två hade Katrin one-to-ones i enrum med alla oss som var där. Då kunde vi få hjälp med att samla våra tankar och få goda råd, samt hjälp med målsättningar.

Vi som var deltagare på workshopen var alla från olika brancher och i olika faser i vårt företagande. Det gjorde att vi kunde hjälpa varandra och samtidigt vara väldigt generösa med våra egna idéer om hur vi vill utveckla vårt företag utan att vara rädd för att någon skulle stjäla dem. Att vi var en mindre grupp gjorde också att vi fick en himla fin gruppkänsla och hade tid att lära känna varandra.

Kvällarna avslutades med middag och vin tillsammans, och efteråt hade vi inte pratat klart utan fortsatte inpå småtimmarna.

Så himla fina och värdefulla dagar vägledda av Katrin och upplevda tillsammans med Helene, Camilla, Petra, Stina, Felicia, Anita, Therese och Loredana. Och tack till Karin som såg till att blodsockret hölls i schack på ett oerhört njutningsfullt sätt. Om ni får chansen att åka: ÅK!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.