inredning,  Jul

Oväntat röd julgran

Jag tänkte inte att det skulle vara så mycket rött alls i våra juldekorationer, det är faktiskt så att jag sedan tidigare inte äger något rött julpynt alls. Att det ändå blev den röda färgen som fick representera jul hos oss skyller jag helt på de vackra amaryllisar jag köpte för två veckor sedan. När jag såg hur den djupröda färgen passade väldigt fint till de blå detaljerna i köket var det klart. Det fick bli en röd jul!

Sebastian har haft rött hos sig sedan tidigare så i hans jullådor hittade vi den rödrandiga kudden från Klässbol. Bilden ovan till vänster är för övrigt inte stylad alls. Elsies tomteluva hamnade där igårkväll och att paketen ligger i fåtöljen beror helt på henne också. Julkulan med hennes namn är sedan förra året. Då beställde jag julkulor med namn på alla oss i familjen så har vi har alla varsin kula som man sätter upp själv.

Rosetterna i granen blev till när jag bestämde att rött fick bli vår färg, granen var så himla färglös innan. Ett klipp på YouTube om 30 sekunder och sedan kan jag hur man gör snygga rosetter av sidenband. Tur att jag hade några meter liggandes från en fotografering.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.