inredning,  vardagsrum

Januari-uppdatering

Januari är fokusmånad med tema Genomförande vilket innebär en lista med 31 saker att kryssa av som ska göras i hemmet. En sak för varje dag. Jag har skrivit mer exakt om vilka saker det är på listan här. En kort uppdatering såhär halvvägs in i månaden kanske är på sin plats? Har vi bockat av de 17 saker vi skulle behövt göra tills idag för att ligga i fas?

Öppnar genast upp den delade anteckningen i telefonen för att räkna av hur många vi har gjort… 19 punkter avklarade och således bara 12 kvar! Heja oss va?! Vi gillar det här med månadslistor så pass mycket att vi redan börjat skriva på listan för februari som ska innehålla 28 punkter, och har redan listat upp 8 saker där. Vi planerar att vara klara med Elsies rum till hennes tvåårsdag som är i början av månaden så en hel del måste göras första veckan.

Även när Elsies rum blir klart på övervåningen är jag inställd på att det kommer vara lika många leksaker på nedervåningen ändå, eftersom det är där vi är mest. Hennes saker förvarar vi i den djupa tv-bänken som står i vardagsrummet, samt i korgen bredvid. Alla större leksaker som babblar-gosedjur och bobbycaren står parkerade och gömda under trappen. Vi kallar det utrymmet för ”kojan” så att det låter lite mysigare än vad verkligheten är: att vi vill få undan sakerna som är klumpiga och inte så estetiska.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.