fotografering,  inredningsfotografering,  inspiration,  Okategoriserade

Gårdagens fotografering hos Annelie

Egentligen vill jag bara lägga ut de här vackra bilder som jag knäppte hemma hos Annelie igår när jag var där och gjorde ett reportage i hennes matsal. Text känns nästan överflödig men jag gör ett försök ändå. Vi gjorde en vårdukning som var en beställning från tidningen Hem&Antikt och hela reportaget kommer ni kunna se redan nu i vår. Så himla kul när det får fort från bildleverans till publicering!

Bilderna ovan är från Annelies hall och jag tog de när jag och Evaá (som var med och hjälpte till) precis skulle åka hem och ta med oss det mesta av blommorna. När blomsterarrangemanget stod där spontant på stolen i hallen blev det en så himla vacker vy att vi alla tre tog fram kamera och mobiler. Annelie har ett så oerhört vackert hem, och även om det inte är den stilen vi har hemma så tycker jag den är döläcker. Det är den där flörten med ett franskt slott från ett annat sekel på något sätt. Det vilsamma och samtidigt dramatiska.

En tjuvkik från matsalen bjuder jag på, men inte mer än så. Resten får ni vänta på tills när krokusen tittar upp ur marken.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.