planering

Analog planering av en måndag

Starten på veckan har börjat i ett rivigt tempo. Redan 07.30 satt jag redo med en kopp framför datorn för ett möte med mitt bokförlag Norstedts som ville diskutera framtiden. För er som inte redan vet så släppte jag tillsammans med Jennie Lantz (@vitanyanser) en bok med papperspyssel i höstas som heter ”Vinterstjärna & Iskristall”. Hur framtiden ser ut kan jag inte avslöja eftersom inget är spikat och klart men det görs planer och funderas.

Resten av dagen kommer gå åt att få koll på bokföringen, kolla av datum för sommarens Norrlandstripp, göra urval av bilder till en kund och handla rekvisita. På onsdag ska jag vara med och styla för en fotografering till husförsäljning, en fotografering jag absolut skulle kunna göra själv men det är ibland skönt att få ha en annan roll. Till den fotograferingen behövs blommor och några kuddar som ska inhandlas idag.

När jag planerar mina dagar och fotograferingar använder jag som bilden ovan avslöjar anteckningsblock och kalendrar. Jag vill ha koll på allt och planerar det mesta. Även om jag gillar det analoga i penna och papper har jag kalender och vissa listor digitalt också, eftersom telefonen alltid med mig. Är ni likadan? Gillar ni att planera i analoga eller digitala verktyg?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.