familjeliv

Semmelfika, styling och gospel

Supergod semla från Open New Doors i Sya.

Jag lägger en onsdag bakom mig som bjudit på det mesta. Det har fixats med mat för välgörenhet, fikats på semla, stylats för en husförsäljningsfotografering, gjorts brow- och lashlift, varit på gudstjänst (dottern konfirmerar sig) och jobbats nu på kvällen. Hela dagen har jag också gått och nynnat på gospelsånger som vi sjöng på kören igår, bara en sådan sak gör att dagen blir lycklig. Det går ju inte att nynna gospel och vara sur i sinnet.

Kören var en sak på min bucketlist för 2022. Jag har sjungit i kör till och från hela mitt liv, och har saknat sången och gemenskapen de senaste 10 åren när jag har haft fullt upp med annat. I höstas gick jag på audition och kom med i Vifolka gospelkör där vi är drygt 40 körmedlemmar som ses i Mantorp varje tisdagkväll för sång och fika. Jag har till och med lyckats få med min bästis, så nu står vi där och improviserar dans och sjunger för glatta livet en gång i veckan. Det gör mig så otroligt glad och fungerar som ett uppåttjack för oss båda. Sen åker jag hem och sjunger och dansar för familjen som förskräckt tittar på.

Nu ska jag avsluta min onsdag med något annat som gör mig lycklig: spendera den sista stunden på dagen med min make, dricka en kopp te och kanske få några minuter massage. Ha en fin kväll!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.